Hem participat al 31è Congrés Europeu de Serveis Socials a Malmö (Suècia)

Publicacions Notícies

Hem participat al 31è Congrés Europeu de Serveis Socials a Malmö (Suècia)

,
Malmo2

Ha estat dedicat a la innovació tecnològica en serveis socials, i hi hem presentat la nostra aplicació Nidus per a persones sense llar.

Del 13 al 16 de juny ha tingut lloc el 31 Congrés Europeu de Serveis Socials, organitzat per l’European Social Network (ESN) del qual iSocial en formem part. El Congrés s’ha realitzat a Malmö (Suècia), amb la participació de 670 delegats de 40 països, i ha estat dedicat a analitzar i debatre sobre les aportacions actuals de la tecnologia per a la millora del sector dels serveis socials arreu d’Europa. A més d’iSocial, d’Espanya hi han participat representants de la Generalitat de Catalunya, del Govern Basc, de la Diputació de Barcelona, de l’Ajuntament de Barcelona o de l’Associació Catalana de Municipis, entre altres.

En una de les sessions de presentació de solucions tecnològiques innovadores, el director de la Fundació iSocial va presentar i explicar durant una hora l’aplicació Nidus per a persones sense llar, davant de més de 80 congressistes d’arreu d’Europa.

A més, vam donar a conèixer el nostre recent informe “Innovació tecnològica i serveis socials”, per mitjà de punts de llibre distribuïts als congressistes que incloïen un QR per poder descarregar-se la versió en anglès de l’informe.

El Congrés Europeu de Serveis Socials de l’any vinent, 2024, tindrà lloc a Anvers (Bèlgica).

Actualitat

Imatges Posts Web (79) min

Arranquen els tallers participatius del projecte All By Myself

Aquest maig hem inaugurat els primers tallers participatius inclosos en el procés de recerca del projecte All By Myself, coordinat per la Fundació iSocial i que compta amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
Imatges Posts Web (78) min

23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Flapp! i Nidus, les dues caixes fortes virtuals creades per la Fundació iSocial en col·laboració amb Pere Claver Grup, es consoliden amb la formació oferta, fins ara, a 23 entitats.
Imatges Posts Web (72) min

La Fundació iSocial participa a la I Jornada de Serveis Socials

iSocial ha presentat Nidus, una eina digital de suport a les persones en situació de sensellarisme, impulsada conjuntament amb Pere Claver Grup
Imatges Posts Web (69) min

iSocial presenta Vincles al Caixaforum de Lleida

Vincles, una iniciativa que té com a objectiu combatre la soledat no desitjada, forma part dels projectes aprovats per la Fundació La Caixa en la convocatòria del 2024