Hem participat al 31è Congrés Europeu de Serveis Socials a Malmö (Suècia)

Publicacions Notícies

Hem participat al 31è Congrés Europeu de Serveis Socials a Malmö (Suècia)

,
Malmo2

Ha estat dedicat a la innovació tecnològica en serveis socials, i hi hem presentat la nostra aplicació Nidus per a persones sense llar.

Del 13 al 16 de juny ha tingut lloc el 31 Congrés Europeu de Serveis Socials, organitzat per l’European Social Network (ESN) del qual iSocial en formem part. El Congrés s’ha realitzat a Malmö (Suècia), amb la participació de 670 delegats de 40 països, i ha estat dedicat a analitzar i debatre sobre les aportacions actuals de la tecnologia per a la millora del sector dels serveis socials arreu d’Europa. A més d’iSocial, d’Espanya hi han participat representants de la Generalitat de Catalunya, del Govern Basc, de la Diputació de Barcelona, de l’Ajuntament de Barcelona o de l’Associació Catalana de Municipis, entre altres.

En una de les sessions de presentació de solucions tecnològiques innovadores, el director de la Fundació iSocial va presentar i explicar durant una hora l’aplicació Nidus per a persones sense llar, davant de més de 80 congressistes d’arreu d’Europa.

A més, vam donar a conèixer el nostre recent informe “Innovació tecnològica i serveis socials”, per mitjà de punts de llibre distribuïts als congressistes que incloïen un QR per poder descarregar-se la versió en anglès de l’informe.

El Congrés Europeu de Serveis Socials de l’any vinent, 2024, tindrà lloc a Anvers (Bèlgica).

Actualitat

foto habitat3.2.

La Fundació Hàbitat3 esdevé la 16a. entitat membre d’iSocial

És l’organització del tercer sector referent de la gestió d’habitatge social a Catalunya. Gestiona un parc de prop de 1.000 habitatges socials.
Foto grup complet

22 professionals de les entitats d’iSocial participen al 1r InnoTrip als Països Baixos

Durant quatre dies han visitat serveis i projectes innovadors en els àmbits de la discapacitat, l’atenció a joves, l’accés a l’habitatge, la salut mental i el treball comunitari.
InnoLab

Un InnoLab analitza la transformació dels rols professionals en el sector social

25 responsables de recursos humans de 14 entitats membres i de 12 ajuntaments busquen solucions a les dificultats per contractar, retenir i motivar els professionals del sector de serveis socials.
DigitaliSSB

Primers passos del projecte per a la digitalització dels Serveis Socials Bàsics de Catalunya

DigitaliSSB està liderat per iSocial, en partenariat amb la URV, la Fundació Grífols i 19 Ajuntaments i Consells Comarcals.