23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Publicacions Notícies

23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

,
23 entitats ja s'han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Els professionals provenen d’entitats de Catalunya i d’arreu de l’Estat

Flapp! i Nidus, les dues caixes fortes virtuals creades per la Fundació iSocial en col·laboració amb Pere Claver Grup, es consoliden amb la formació oferta, fins ara, a 23 entitats.

Les dues eines, adreçades respectivament a joves amb necessitats d’emancipació i a persones en situació de sensellarisme, seran utilitzades pels professionals d’aquestes entitats en les seves tasques d’acompanyament. Gràcies a aquestes aplicacions, els usuaris i usuàries podran guardar i compartir documents i fotografies al núvol i contactar amb els seus professionals de referència més fàcilment i sense necessitat de disposar del seu número de telèfon.

Han assistit a les formacions un total de 223 professionals socials, tant en sessions en línia com presencials. Algunes de les entitats provenen de Catalunya, com Intress, Resilis o el propi Pere Claver Grup. Altres organitzacions, en canvi, provenen d’altres territoris de l’Estat, com ara Castella i Lleó, Aragó, Illes Balears i Astúries.

Aquestes dades mostren l’interès que generen aquestes eines, que a dia d’avui ja compten, entre totes dues, amb 292 professionals i 368 persones usuàries registrades a la plataforma, així com 114 serveis donats d’alta.

Per la seva banda, Flapp! i Nidus continuen creixent per donar resposta a les necessitats dels seus usuaris i usuàries, i recentment han incorporat dues noves funcionalitats: el xat i el botó d’alarma, que volen facilitar a les persones usuàries el contacte directe amb els seus professionals de referència, especialment en cas de situacions d’urgència, assegurant-nos d’oferir-los la millor atenció i suport.

Actualitat

Trobada Rehab-Lab a Liège

iSocial i CIM-UPC participen a la trobada anual de la xarxa europea Rehab-Lab a Bèlgica

Un total de 55 entitats de la xarxa Rehab-Lab s’han reunit a Liège per compartir els seus coneixements i experiències
Trobada inaugural Care4Skills

iSocial participa en la trobada kick-off del projecte Care4Skills a Brussel·les

El passat dijous 23 de maig vam assistir a la reunió kick off del projecte Care4Skills a Brussel·les, organitzada per l’EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities), l’entitat que lidera la iniciativa.
Tallers participatius d'All By Myself

Arranquen els tallers participatius del projecte All By Myself

Aquest maig hem inaugurat els primers tallers participatius inclosos en el procés de recerca del projecte All By Myself, coordinat per la Fundació iSocial i que compta amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
I Jornada Serveis Socials

La Fundació iSocial participa a la I Jornada de Serveis Socials

iSocial ha presentat Nidus, una eina digital de suport a les persones en situació de sensellarisme, impulsada conjuntament amb Pere Claver Grup