23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Publicacions Notícies

23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

,
23 entitats ja s'han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Els professionals provenen d’entitats de Catalunya i d’arreu de l’Estat

Flapp! i Nidus, les dues caixes fortes virtuals creades per la Fundació iSocial en col·laboració amb Pere Claver Grup, es consoliden amb la formació oferta, fins ara, a 23 entitats.

Les dues eines, adreçades respectivament a joves amb necessitats d’emancipació i a persones en situació de sensellarisme, seran utilitzades pels professionals d’aquestes entitats en les seves tasques d’acompanyament. Gràcies a aquestes aplicacions, els usuaris i usuàries podran guardar i compartir documents i fotografies al núvol i contactar amb els seus professionals de referència més fàcilment i sense necessitat de disposar del seu número de telèfon.

Han assistit a les formacions un total de 223 professionals socials, tant en sessions en línia com presencials. Algunes de les entitats provenen de Catalunya, com Intress, Resilis o el propi Pere Claver Grup. Altres organitzacions, en canvi, provenen d’altres territoris de l’Estat, com ara Castella i Lleó, Aragó, Illes Balears i Astúries.

Aquestes dades mostren l’interès que generen aquestes eines, que a dia d’avui ja compten, entre totes dues, amb 292 professionals i 368 persones usuàries registrades a la plataforma, així com 114 serveis donats d’alta.

Per la seva banda, Flapp! i Nidus continuen creixent per donar resposta a les necessitats dels seus usuaris i usuàries, i recentment han incorporat dues noves funcionalitats: el xat i el botó d’alarma, que volen facilitar a les persones usuàries el contacte directe amb els seus professionals de referència, especialment en cas de situacions d’urgència, assegurant-nos d’oferir-los la millor atenció i suport.

Actualitat

Professionals de les entitats membres d'iSocial participen al 3r Innotrip a Finlàndia

La Fundació iSocial i les seves entitats membres viatgen a Finlàndia en el 3r Innotrip

La visita a entitats i equipaments de Hèlsinki i Espoo durant l’Innotrip ens va permetre conèixer de més a prop algunes iniciatives pioneres d’un dels països amb un estat del benestar més consolidat.
Cátedra Innovación Social Vincles

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida avalua el projecte Vincles a Erill la Vall

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
La Consellera de Drets Socials parla amb dues persones beneficiàries del projecte Vincles a Sort

La Consellera de Drets Socials visita a Sort el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran

La Consellera visita el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran, que ja està implantat en més de vint municipis i compta amb 171 agents comunitaris.
Membres de les set entitats sòcies del projecte Solidigital es troben a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia. Fotografia de grup durant les jornades.

Trobada internacional a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia

L’encontre ha permès posar en comú la feina feta fins ara i coordinar la difusió i la gestió de la Soliguia, cercador en línia de serveis socials
Servei d'acompanyament per a usuaris de Nidus

Despleguem un servei d’acompanyament digital a persones usuàries de Nidus 

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
Un grup de persones amb discapacitat intel·lectual, de professionals socials, d'estudiants i de personal investigador treballen conjuntament per desenvolupar solucions als reptes de les persones amb discapacitat en el marc del projecte La Teva Idea és Ciència, liderat per iSocial i la UPC.

La Teva Idea És Ciència: un procés de cocreació per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual

“La Teva Idea És Ciència” ha suposat un treball col·laboratiu entre entitats socials, personal investigador i estudiants per convertir reptes quotidians ens solucions tecnològiques viables.