Gestió del canvi

En equips de serveis socials d’Administracions Locals i entitats del tercer sector.

Lideratge i Innovació en Serveis Socials

Facilitar i aconseguir en els equips professionals una implementació exitosa dels processos de transformació que l’organització ha decidit portar a terme.

La innovació dins de les organitzacions no és possible si no es fa una bona gestió dels processos de canvi que implica. La gestió del canvi busca facilitar i aconseguir en els equips professionals una implementació exitosa dels processos de transformació que l’organització ha decidit portar a terme. Això implica treballar amb les persones protagonistes en l’acceptació i l’assimilació dels canvis esperats, i en la reducció de les resistències.

La Fundació iSocial ofereix un servei d’acompanyament, que es complementa amb una proposta de formació, per a una gestió exitosa de processos de canvi, perquè la innovació en Serveis Socials sempre requereix treballar en paral·lel el seu vessant humà, és a dir, l’impacte sobre els equips i les persones que els hauran d’implementar.

Una bona gestió del canvi en els equips de Serveis Socials fomenta l’estabilitat, l’auto-estima i la cohesió de grup, i permet a les organitzacions no només afrontar canvis concrets sinó també aconseguir una mentalitat i un estat constant d’evolució.

Es tracta d’una oferta d’acompanyament flexible que es pot adaptar a les necessitats i a les característiques pròpies de l’equip professional de cada Ajuntament, Consell Comarcal o entitat social.

Altres serveis d’acompanyament

Implementació del Self-directed Support

Implementació del Self-directed Support

Oferim un acompanyament grupal per posar en pràctica aquesta metodologia innovadora d’intervenció social.

Saber-ne més

Pla de comunicació dels serveis socials

Pla de comunicació dels serveis socials

Diagnostiquem les necessitats de millora de la comunicació i la imatge dels serveis socials i dissenyem un pla de millora.

Saber-ne més

Pla de transformació digital

Pla de transformació digital

Diagnostiquem les necessitats en l’àmbit de la digitalització i dissenyem un pla detallat per donar-hi resposta.

Saber-ne més