La Fundació Resilis, vuitena entitat que entra a formar part del patronat d’iSocial

Publicacions Notícies

La Fundació Resilis, vuitena entitat que entra a formar part del patronat d’iSocial

,
La Fundació Resilis, vuitena entitat que entra a formar part del patronat d’iSocial

Aquest mes d’octubre el patronat de la Fundació iSocial s’ha ampliat amb una vuitena entitat social membre: la Fundació Resilis, després que el patronat d’aquesta fundació aprovés el passat mes de juliol d’incorporar-se a iSocial.

La Fundació Resilis és una entitat gironina nascuda l’any 2006 i que està especialitzada en la gestió i el desenvolupament de projectes, programes i serveis d’atenció a infants i joves en situació d’exclusió, risc o greus dificultats. Actualment compta amb serveis i centres repartits per tot el territori català, i està vinculada al grup Plataforma Educativa. La Fundació Resilis pren el seu nom del concepte resiliència, terme procedent de la física i adaptat a les ciències socials que fa referència a la capacitat d’un individu a desenvolupar-se de manera òptima, malgrat la presència d’esdeveniments desestabilitzadors i condicions de vida difícils. Així doncs, Fundació Resilis vol estimular les capacitats resilients de la població que atén, sense oblidar el caràcter protagonista de cada individu en la seva història i en el seu camí cap a una vida autònoma i plena.

Amb aquesta incorporació ja són vui les entitats que conformen el patronat d’iSocial: Ampans, Associació Benestar Desenvolupament-ABD, Suport-Fundació Tutelar Girona, Fundació Família i Benestar Social, Grup ATRA, Fundació Joia, Fundació Catalana Síndrome de Down, i ara també la Fundació Resilis.

Actualitat

Premis GrausTIC. Candidatures fins el 6 de novembre

Oberta la convocatòria per als Premis GrausTIC

La Fundació iSocial participa com a patrocinador en els Premis GrausTIC 2023, en la categoria Premi GrausTIC a la Integració Social a través de la Digitalització
Imatge de les Jornades de formació d'activadores comunitàries per al projecte de Detecció i Intervenció de Situacions de Soledat no desitjada a l'Alt Pirineu-Aran

Formació de les activadores comunitàries que participaran en el projecte DISS Alt Pirineu-Aran

El projecte DISS busca combatre la soledat no desitjada a les sis comarques de l’Alt Pirineu-Aran. Les activadores comunitàries són les encarregades de coordinar els esforços de detecció i intervenció i de conscienciar la comunitat.
Fundació iSocial StepForME Viatge a Àustria

La Fundació iSocial viatja a Àustria per coordinar una trobada del programa StepForME

La Fundació iSocial lidera el projecte europeu StepForME dins del marc d’un programa Erasmus+ d’intercanvi de bones pràctiques en relació amb la salut mental en joves.
Delegació italiana visita iSocial - Imatge de la sessió que Toni Codina, director d'iSocial, va tenir amb els representats d'entitats socials de la regió de Cuneo (Itàlia)

GrandUP! International Project visita iSocial per realitzar un estudi de cas

Una delegació de 15 persones vinculades a organitzacions del sector social a Cuneo (Itàlia) va visitar la Fundació iSocial per conèixer millor la seva aposta per la innovació social