L’equip d’iSocial celebra la seva primera jornada d’equip

Publicacions Notícies

L’equip d’iSocial celebra la seva primera jornada d’equip

, ,

La trobada es va realitzar a l’edifici Cal Muns, gestionat pel Grup Pere Claver, entitat sòcia de la fundació

L’equip tècnic de la Fundació iSocial es vam reunir el passat 13 de febrer en la primera Jornada d’Equip de l’entitat per conèixer millor els nous projectes i els nous membres de la Fundació, després del creixement viscut en els darrers mesos.

Recentment, s’han incorporat nous càrrecs, com ara el de coordinador de projectes europeus i el de cap de formació i recerca, així com nous responsables en la gestió de projectes. Ara mateix, ja són 16 les persones que formen part de l’equip tècnic d’iSocial.

En aquesta trobada, el director de la Fundació, Toni Codina, i la presidenta del patronat, Montse Cervera, van repassar els orígens de l’organització i els seus valors, l’evolució des de 2018 i van exposar el full de ruta a seguir. També es van exposar les principals iniciatives realitzades en els any precedents, com és el cas de l’assistent personal multilingüe per a persones refugiades Welcome.

D’altra banda, els diferents membres de l’equip van explicar amb més profunditat les tasques que duen a terme dins la fundació i els projectes en els quals estan participant. Entre d’altres, es va parlar de la digitalització dels Serveis Socials amb el projecte DigitaliSSB, del suport a persones en situació de vulnerabilitat amb Solidigital i de com es detecta i s’intervé en casos de soledat no desitjada a través del projecte Vincles. Així mateix, vam poder experimentar amb les aplicacions Flapp! i Nidus i veure de primera mà com funcionen.

Va ser una jornada molt inspiradora, que va permetre a l’equip tècnic d’iSocial conèixer més profundament la feina de les companyes i companys. A més, vam poder posar en comú propostes i suggeriments, així com compartir una estona plegats.

Actualitat

iSocial PRO

Un nou butlletí informarà els professionals que utilitzen les Apps d’iSocial

Des d’aquest mes de juliol, els professionals que ja utilitzen l’App “iSocial PRO” i que, a través d’aquesta, gestionen les apps Nidus, Flapp!, i properament meSocial, rebran periòdicament un butlletí que els informarà sobre novetats, millores tècniques i el procés d’expansió territorial d’aquestes aplicacions.
DigitaliSSB

10 Àrees Bàsiques de Serveis Socials milloren les seves eines d’anàlisi i planificació gràcies a iSocial

iSocial està desenvolupant una sèrie de Quadres de Comandament per a les Àrees Bàsiques de Serveis Socials municipals i comarcals que permetrà als professionals que hi treballen solucionar la seva dispersió d’aplicacions i de fonts de dades mitjançant una sola eina d’anàlisi i planificació
Trobada Rehab-Lab a Liège

iSocial i CIM-UPC participen a la trobada anual de la xarxa europea Rehab-Lab a Bèlgica

Un total de 55 entitats de la xarxa Rehab-Lab s’han reunit a Liège per compartir els seus coneixements i experiències
Trobada inaugural Care4Skills

iSocial participa en la trobada kick-off del projecte Care4Skills a Brussel·les

El passat dijous 23 de maig vam assistir a la reunió kick off del projecte Care4Skills a Brussel·les, organitzada per l’EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities), l’entitat que lidera la iniciativa.
Tallers participatius d'All By Myself

Arranquen els tallers participatius del projecte All By Myself

Aquest maig hem inaugurat els primers tallers participatius inclosos en el procés de recerca del projecte All By Myself, coordinat per la Fundació iSocial i que compta amb el suport del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.
23 entitats ja s'han format per utilitzar Flapp! i Nidus

23 entitats socials s’han format per utilitzar Flapp! i Nidus

Flapp! i Nidus, les dues caixes fortes virtuals creades per la Fundació iSocial en col·laboració amb Pere Claver Grup, es consoliden amb la formació oferta, fins ara, a 23 entitats.