L’equip d’iSocial celebra la seva primera jornada d’equip

Publicacions Notícies

L’equip d’iSocial celebra la seva primera jornada d’equip

, ,

La trobada es va realitzar a l’edifici Cal Muns, gestionat pel Grup Pere Claver, entitat sòcia de la fundació

L’equip tècnic de la Fundació iSocial es vam reunir el passat 13 de febrer en la primera Jornada d’Equip de l’entitat per conèixer millor els nous projectes i els nous membres de la Fundació, després del creixement viscut en els darrers mesos.

Recentment, s’han incorporat nous càrrecs, com ara el de coordinador de projectes europeus i el de cap de formació i recerca, així com nous responsables en la gestió de projectes. Ara mateix, ja són 16 les persones que formen part de l’equip tècnic d’iSocial.

En aquesta trobada, el director de la Fundació, Toni Codina, i la presidenta del patronat, Montse Cervera, van repassar els orígens de l’organització i els seus valors, l’evolució des de 2018 i van exposar el full de ruta a seguir. També es van exposar les principals iniciatives realitzades en els any precedents, com és el cas de l’assistent personal multilingüe per a persones refugiades Welcome.

D’altra banda, els diferents membres de l’equip van explicar amb més profunditat les tasques que duen a terme dins la fundació i els projectes en els quals estan participant. Entre d’altres, es va parlar de la digitalització dels Serveis Socials amb el projecte DigitaliSSB, del suport a persones en situació de vulnerabilitat amb Solidigital i de com es detecta i s’intervé en casos de soledat no desitjada a través del projecte Vincles. Així mateix, vam poder experimentar amb les aplicacions Flapp! i Nidus i veure de primera mà com funcionen.

Va ser una jornada molt inspiradora, que va permetre a l’equip tècnic d’iSocial conèixer més profundament la feina de les companyes i companys. A més, vam poder posar en comú propostes i suggeriments, així com compartir una estona plegats.

Actualitat

Visita Willy Allegre Web

Willy Allègre, coordinador de la xarxa europea Rehab-Lab, visita els socis del projecte a Catalunya

La Fundació iSocial lidera la creació a Catalunya d’una xarxa Rehab-Lab. La visita de Willy Allègre forma part del procés d’acreditació per formar part de la xarxa Rehab-Lab europea
El coordinador del projecte Flapp realitza una formació sobre l'aplicació a professionals de la federació Jóvenes e Inclusión en el marc del projecte RedLab

L’aplicació Flapp! incorporarà un canal de denúncia per a situacions de discriminació en joves

El nou mòdul de denúncia que incorporarà Flapp ha estat desenvolupat conjuntament amb la xarxa d’entitats Jóvenes e Inclusión en el marc del projecte RedLab.
El projecte Solidigital arrenca amb una doble jornada inaugural de les entitats sòcies a Barcelona

El projecte Solidigital arrenca amb una doble jornada inaugural de les entitats sòcies a Barcelona

La Fundació iSocial acull a la seva seu les entitats sòcies de Solidigital, projecte transfronterer que es desenvoluparà a Catalunya, França i Andorra
Felicitació Nadal - L'equip d'iSocial us desitja un bon Nadal i un bon any nou

Un any d’innovació i de compromís social: Fites destacades del 2023

Repassem un any ple de fites i renovem el nostre compromís amb la innovació i el sector social per un 2024 ple de nous projectes