Dos projectes d’iSocial, finalistes dels Premis Europeus 2021 en Serveis Socials

Publicacions Notícies

Dos projectes d’iSocial, finalistes dels Premis Europeus 2021 en Serveis Socials

,
Dos projectes d’iSocial, finalistes dels Premis Europeus 2021 en Serveis Socials

Els projectes FLAPP! i INSESS-COVID-19 de la Fundació iSocial han estat seleccionats com a finalistes dels premis europeus 2021 de l’European Social Network en les categories de Technology Tool i Research Project, respectivament. El dia 3 de desembre es coneixeran els guanyadors premis en una celebració que tindrà lloc al Renaissance Hotel de Brussel·les i que es decidiran en un 35% per la votació popular a través de vots electrònics i en un 65% per la deliberació del jurat.

La primera eina, FLAPP!, és un sistema de suport remot a adolescents i joves d’entre 16 i 23 anys amb necessitats d’emancipació i inclusió. Es tracta d’un servei de suport digital a distància per a aquells qui han estat tutelats pels sistemes públics de protecció a la infància, molts dels quals són o han estat menors immigrats no acompanyats.

La segona iniciativa, INSESS-COVID-19, respon a un estudi prospectiu dut a terme per iSocial i la UPC per conèixer les vulnerabilitats de la població arran de la Covid-19 per així aportar elements de decisió per a les 105 Àrees Bàsiques de Serveis Socials de Catalunya.

Per votar, heu d’accedir al web del European Social Services Awards (ESSA): https://essa2021.digitalvoting.be/register.

Actualitat

Professionals de les entitats membres d'iSocial participen al 3r Innotrip a Finlàndia

La Fundació iSocial i les seves entitats membres viatgen a Finlàndia en el 3r Innotrip

La visita a entitats i equipaments de Hèlsinki i Espoo durant l’Innotrip ens va permetre conèixer de més a prop algunes iniciatives pioneres d’un dels països amb un estat del benestar més consolidat.
Cátedra Innovación Social Vincles

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida avalua el projecte Vincles a Erill la Vall

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
La Consellera de Drets Socials parla amb dues persones beneficiàries del projecte Vincles a Sort

La Consellera de Drets Socials visita a Sort el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran

La Consellera visita el projecte Vincles Alt Pirineu-Aran, que ja està implantat en més de vint municipis i compta amb 171 agents comunitaris.
Membres de les set entitats sòcies del projecte Solidigital es troben a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia. Fotografia de grup durant les jornades.

Trobada internacional a Tolosa per preparar el llançament de la Soliguia

L’encontre ha permès posar en comú la feina feta fins ara i coordinar la difusió i la gestió de la Soliguia, cercador en línia de serveis socials
Servei d'acompanyament per a usuaris de Nidus

Despleguem un servei d’acompanyament digital a persones usuàries de Nidus 

La Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de LLeida inicia l’avaluació del projecte Vincles Alt Pirineu-Aran
Un grup de persones amb discapacitat intel·lectual, de professionals socials, d'estudiants i de personal investigador treballen conjuntament per desenvolupar solucions als reptes de les persones amb discapacitat en el marc del projecte La Teva Idea és Ciència, liderat per iSocial i la UPC.

La Teva Idea És Ciència: un procés de cocreació per millorar l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual

“La Teva Idea És Ciència” ha suposat un treball col·laboratiu entre entitats socials, personal investigador i estudiants per convertir reptes quotidians ens solucions tecnològiques viables.